Напередодні новорічних свят представники Благодійного фонду Людмили Русаліної «Разом» стають справжніми чарівниками, даруючи малечі Черкащини приємні подарунки. Не оминули увагою фондівці і КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Золотоніської міської ради, у який завітали днями з подарунками для дітлахів-вихованців центру.

– Діти, що відвідують наш центр, теж подарували нам свої подарунки: дидактичний матеріал, новорічні прикраси які виготовили своїми руками, – зазначають працівники інклюзивно-ресурсного центру. – Ми вдячні нашим діткам, їхнім батькам, а також Благодійному фонду «Разом» за співпрацю та розуміння.

Золотоніський інклюзивно-ресурсний центр проводить комплексну оцінку з метою визначення особливих освітніх потреб дитини, надає психолого-педагогічні консультації та проводить корекційно-розвиткові заняття, також надає консультативну та психологічну допомогу батькам. Фондівці ж зауважують, що допомога дітям, які потребують додаткової уваги, – один із пріоритетних напрямків діяльності Благодійного фонду Людмили Русаліної «Разом». Так нещодавно Благодійний фонд «Разом» допоміг облаштувати кабінет лікаря у Канівському центрі реабілітації дітей з інвалідністю, а нині представники фонду стають Миколайчиками для дітей Канівщини, Золотоніщини та Черкаського району.

Поширити у соцмережах: