Подарунки, концерт і особливий настрій подарували для дітлахів Канева у центрі реабілітації дітей з інвалідністю сьогодні, 3 грудня. Захід організували з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю. Напередодні центр реабілітації отримав особливий подарунок від Благодійного фонду «Разом» мецената Людмили Русаліної – сучасні меблі. Сьогодні ж діток віншували представники фонду не лише словами підтримки та вдячності, а й солодкими подарунками від мецената.

За словами Ольги Хухрєвої, представниці Благодійного фонду, Людмила Русаліна, як матір п’ятьох дітей, постійно підтримує малечу різних категорій. З особливою любов’ю ставиться меценатка до діток з обмеженими можливостями. Принагідно допомагає таким дітлахам по всій Україні.

Для Благодійного фонду «Разом» пріоритетною залишається підтримка незахищених верств населення, тих, хто потребує особливої допомоги. На прохання керівництва Канівського центру реабілітації дітей з інвалідністю один із кабінетів обладнали сучасними меблями. Дітлахи, у свою чергу, підготували для присутніх виставу «Рукавичка».

Щемливо, по-душевному та з радістю на дитячих обличчях завершився сьогоднішній день для вихованців центру. Фондівці впевнені, що це перша, але не остання добра справа, яку Людмила Русаліна зробила для канівських дітлахів. Творимо добро разом.

Поширити у соцмережах: