4 листопада Україна відзначає День працівника соціальної сфери.

Напередодні представники Благодійного фонду Людмили Русаліної «РАЗОМ» привітали працівників Гельмязівського психоневрологічного інтернату з професійним святом. З пісенними вітаннями також завітав ветеранський хор Золотоніського району «Барви Златокраю» та подарував чудовий настрій усім присутнім.

У Черкаському районі представники Благодійного фонду «РАЗОМ» мецената Людмили Русаліної відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання (с. Лозівок) територіального центру соціального обслуговування Черкаського району. Солодкі подарунки отримали всі працівники відділення. Співпраця між Фондом та відділенням лише починається – у планах низка спільних заходів заради комфортного проживання в установі людей похилого віку.

У Міському будинку культури Золотоноші відбулися урочистості до Дня працівника соціальної сфери. Заступник мера Золотоноші Світлана Суддя побажала соцпрацівникам усіх благ і вручила грамоти від міського голови. Благодійний фонд «РАЗОМ» мецената Людмили Русаліної презентував солодкі дарунки керівникам-пенсіонерам, які працювали у соціальних службах. Двадцять п’ять соціальних працівників також отримали солодкі презенти та фірмові сумки від фонду «РАЗОМ».

Поширити у соцмережах: