На Сході України обороняють Вітчизну справжні патріоти – воїни військової частини А1402. Виконання поставлених завдань для них є справою честі, вони готові боротися і рішуче захищати Україну, жертвуючи здоров’ям і ризикуючи життям. За кожною історією – справжній Герой, на прикладі якого виховуватимуться прийдешні покоління українців. Підрозділи зенітно-ракетного полку упродовж шести місяців захищали кордони Батьківщини у Луганській області.

З нагоди щасливого повернення Героїв пройшли урочистості у Міському будинку культури. Захисників Вітчизни привітало духовенство, заступник міського голови Олег Масло подякував кожному, хто боронить державу від ворога. Командир зенітного ракетного полку полковник Олександр Сташук вручив бійцям понад сто нагород.

Долучилася до вітань меценат Людмила Русаліна, яка по-материнськи побажала мирного неба та перемоги. «Щиро вдячна кожному захиснику, який сьогодні надійно тримає оборону на лінії зіткнення. І за це – низький уклін вам, справжні патріоти України», – зазначила меценат і подарувала солдатам cучасний телевізор з нагоди повернення до військової частини.

Артисти Міського будинку культури, колективи художньої самодіяльності підготували чудовий концерт на завершення урочистостей.

Поширити у соцмережах: