Майбутнє людського роду, держави-це діти, це підростаюче покоління. У всі часи піклування про них вважалося гідним для людей великодушних, небайдужих, з добрим серцем

і щирою душею. Міжнародний Орден Святого Станіслава постійно ініціює і згуртовує кавалерів Ордену на благодійні цілі меценатства і спонсорства. В першу чергу в полі зору завжди знаходяться діти-сироти, діти що залишилися без батьківської опіки, тощо.

Вагому добродійну допомогу до Різдвяних свят 2017 року надали Кавалерствена Дама Ордену Русаліна Людмила Володимирівна та Кавалери Міжнародного Ордену Святого Станіслава Саєнко Геннадій Євгенійович, Карпенко Микола Павлович і Чорний Валерій Іванович для привітання з святом Водохреща і вручення святкових подарунків ліцеїстам Юридичного ліцею МВС ім.Я.Ю.Кондрптьєва і ліцеїстам ліцею ім.І.Богуна (м.Боярка).

Для організації і здійснення благодійного заходу в Юридичному ліцеї МВС України ім.Я.Ю.Кондратьєва безпосередню участь здійснювала Кавалерствена Дама Ордену Кондратьєва Людмила Василівна. В ошатній, святковій актовій залі ліцею керівник його привітав вихованців з святом Водохреща, побажав успішного навчання і подякував спонсорам за доброчинність. Ліцеїсти отримали святкові подарунки і щиро дякували добродійникам.

В Навчально-оздоровчому комплексі Київського військового ліцеї ім.І.Богуна (м.Боярка) на плацу було урочисте шикування вихованців, що надало особливого святкового відчуття цьому дійству. ТВО начальника навчально-оздоровчого комплексу підполковник Є.В.Пікуль з привітаннями і побажаннями звернувся до вихованців і гостей-благодійників, серед яких представники Ордену і громадські активісти. Це урочисте дійство здійснювалося при благословенні священника-отця Валерія, який благословив на добрі справи, доброзичливі стосунки між людьми, на мир і жити з богом у серці. Ліцеїсти і керівництво закладу щиро подякували меценатам.

Керівництво Юридичного ліцею ім.Я.Ю.Кондратьєва і Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею ім.І Богуна написали подяки за турботу і піклування про них. Лейцит-мотивом в цьому також зазначається, що ці заходи стали можливими завдяки твердій позиції про благодійництво Великого Магістра Міжнародного Ордену Святого Станіслава і конкретних кроків Кавалерствених Дам і Кавалерів Ордену-Русаліної Людмили Володимирівни, Кондратьєвої Людмили Василівни, Саєнка Геннадія Євгенійовича, Карпенко Миколи Павловича і Чорного Валерія Івановича.

Робімо добро!

Поширити у соцмережах: