Черкаські Мавпи” на власному паркеті зустрічалися із “Тернополем”. У низькорезультативному та в’язкому матчі господарі паркету зазнали поразки з мінімальним розривом – 55:57.



Гостподарі значно краще розпочали матч. “Мавпи” протягом перших п’яти хвилин лідирували з рахунком 7:1, не даючи суперникові наблазитися. Але надалі Тернопіль перехопив ініціативу і не лише швидко наздогнав суперника у рахунку, але й виграв чверть з перевагою у + 3.
 
На початку другого ігрового відрізку команди продовжили грати на низьких обертах, зокрема за перші дві хвилин ані Мавпи, ані Тернопіль не набрали жодного очка. Однак, до великої перерви гості спромоглися збільшити свою перевагу до 8 пунктів.


Відпочинок більше пішов на користь команді Максима Міхельсона, яка після перерви перехопила ініціативу та скоротила відставання перед заключною чвертю до 3 пунктів.
 

У заключному ігровому відрізку було багато боротьби та низька реалізація. Мавпи до останнього тиснули та майже зрівняли рахунок. На останніх секундах черкасці навіть мали право на останній кидок, втім цю комбінацію розіграти результативно не вдалося, момент не реалізував Родні Первіс. У 55:57, Черкаські Мавпи зазнають поразки вдома.

Солодкі призи для матчу вкотре надав БФ “РАЗОМ” мецената Людмили Русаліної

Поширити у соцмережах: