Спортивно-масовий захід у рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Спортивна зима» організували сьогодні в парку Сосновий бір в Черкасах. Участь у таких змаганнях на свіжому повітрі взяли діти віком від 9 до 14 років.

Спочатку всі гуртом розігрілися на активній руханці, а потім виконували командні змагання. Учасники перевіряли свої силу в перетягуванні канатів, влучність та спритність під час різноманітних завдань.
Співорганізаторами заходу стали комунальна установа Черкаської обласної ради «Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області. Переможців відзначили олімпійськими подарунками.
Організатори висловлюють вдячність співорганізаторам заходу ГО “Віділення Національного олімпійського комітету в Черкаській області” та особисто Андрію Більді, Молодіжному Центру за надзвичайно важливу волонтерську підтримку, благодійному фонду “Разом” Людмили Русаліної за солодкі подарунки для учасників заходу.
Поширити у соцмережах: