Благодійний фонд ” Разом” мецената Людмили Русаліної розпочав масштабний проект щодо забезпечення засобами захисту людей старшого віку у період пандемії.

За словами меценатки пенсіонери не повинні відчувати себе покинутими у цей складний час. Саме тому наш фонд розпочав проект по забезпеченню літніх людей продуктами харчування та засобами захисту по всій країні. На Черкащині акція вдалася більш маштабною,- говорить Людмила Русаліна. Спільно з народним депутатом Олександром Скічко ми придбали спеціальну тканину для пошиття масок. Тож літні люди з Канева, Черкас, Золотоноші будуть у повній мірі забезпечені масками. Щиро вдячні Олександру Скічку, міському голові міста Золотоноша Віталію Войцехівському та волонтерам, які сьогодні підтримують людей, що опинилися в зоні ризику.


Меценатка наголошує, що кожен п’ятий українець – людина похилого віку. Більшість із них, за оцінками фахівців, не мають ні достатньої пенсії, ні належного соціального захисту. Щороку кількість літніх людей зростає, констатують експерти і їм обов’язково потрібна підтримка меценатів та влади.
Пенсіонери, які отримують допомогу, розчулені. “Я зателефонувала в управління праці у Золотоноші, – ділиться Євдокія Карпенко, – через п’ять хвилин приїхали соцпрацівники, які привезли не лише захисну маску, а й продукти харчування. Нехай Бог збереже усіх людей, які сьогодні допомагають нам боротися з вірусом”, – зазначає пенсіонерка

Поширити у соцмережах: