Військова частина А 1402 дислокується у Золотоноші, проте з перших днів війни захищає східні кордони країни. Привітати наших захисників з новорічними святами в особливий спосіб вирішили у Золотоніській міській раді. Міський голова Віталій Войцехівський ініціював поїздку на схід. Хлопцям передали не лише потрібні речі, продукти харчування, а й дитячі малюнки. Після аукціону БФ “Разом”, кошти з якого пішли родинам загиблих воїнів, малюнки, що лишилися підписали дітки золотоніських шкіл.

На місце дислокації наших військових вирушив колектив Міського будинку культури “Золоті ворота” під керівництвом Вікторії Долгушиної, соліст Євген Гонза, звукорежисер Юрій Кравченко та водії Віталій Янчий  і Юрій Ханик .

За словами артистів поїздка була важкою, вїхали вночі, шлях здолали за 10 годин. Та зустрівшись із нашими хлопцями, втому як рукою зняло. “Зустрічали нас гостинно, годували, показували свій побут,” – говорить учасниця колективу Світлана. Вони найбільше були розчулені малюнками, які передав нам Благодійний фонд “Разом”, з побажаннями миру та перемоги. Також фонд передав на фрон солодощі.

Концерт тривав близько двох годин, сприймали виконавців по-домашньому тепло. “Ми ніби побували вдома, побачили рідних золотонісців, почули жваву українську пісню. Найщиріші слова подяки усім, хто долучився до цієї акції,” – переповідає свої емоції військовий Дмитро.

По завершенню концерту усі артисти отримали подяки.

Поширити у соцмережах: