20 грудня, у Києві, відбувся дитячий благодійний захід «У мене є майбутнє».  Напередодні улюбленого свята всіх дітлахів – Дня Святого Миколая організатори заходу Ксюша Киевская (Оксана Петровна Лазебник) та Марина Кинах (Maryna Kinakh)  створили диво. За словами Марини Кінах: “Ми знаємо, що найбільше чекають цього свята діти, яким не поталанило мати щасливе дитинство, діти, які змушені були бачити на власні очі війну, зруйновані оселі та прокидатися від вибухів, які залишили власні домівки та переїхали у чужі міста. Але ще є діти, які вірять в диво та мріють про здоров’я, їм як нікому потрібна наша підтримка та трішки дива. Захід данного формату – це арт-терапія, допомога дітям відкритися після певних травм за допомогою творчості. Ми хочемо, аби кожна дитина в цей святковий День відчула магію зими, підтримку, повірила у себе, показати дітям, що вони не чужі, що вони нам потрібні.”

Свято відбулося в гостинному родинному кол,і де на малечу чекав Св. Миколай, новорічні виступи за участю дітей, аква-грім, різноманітні майстер-класи, аніматори, зіркова фотосесія та подарунки.

Постійним партнером благодійного заходу є фонд “Разом”. “Діти-сироти, діти загиблих учасників ООС, діти постраждалі внаслідок бойових дій в зоні ООС, діти воїнів ООС, діти-переселенці зі Сходу України, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених родин – це ті категорії, які потребують найбільшої уваги від дорослих. Саме їм сповна не вичтачає нашого тепла, зимового дива і любові. Ось чому наш фонд завжди долучається до реабілітації таких діток. Ми вирімо, що ці діти будуватимуть нову, сильну Україну,” – зазначає меценатка Людмила Русаліна

Поширити у соцмережах: