Черкаський хор “Глорія” Дитячої школи мистецтв  за участі студентів Черкаського музичного училища під керівництвом Наталії Шмараєвої-Гожої виборов срібну нагороду у престижному 33 міжнародному конкурсі хорових колективів “Praga cantat”. Конкурс відбувався на початку листопада, благодійний фонд “Разом” надав солодощі для юних вокалістів.

Серед 22 хорів  з 15 країн світу:Словакія, Бельгія, Хорватія, Швейцарія, Латвія, Німеччина, Литва, Індонезія, черкащани   вразили своїм рівнем. “Глорія” справив неймовірне враження на членів жюрі та  залишив відбиток у культурному розвитку вокального змагання.
За словами директора Благодійного фонду “Разом”, Бориса Холоденка, культурний розвиток нашої країни починається з розвитку мистецьких шкіл та їх колективів у регіонах. “Саме тому ми постійно допомагаємо талановитим учням, їх наставникам і ніколи не залишаємось осторонь культурних надбань Черкащини. Принагідно вітаємо усіх учасників хору “Глорія” та радіємо, що наш Благодійний фонд долучився до перемоги талановитих артистів,” – говорить благодійник.
Поширити у соцмережах: