Соціальна гра «Я – мер» відбулася нещодавно в селі Подільське Золотоніського району. Там місцевих дітлахів вчили відстоювати власну соціальну позицю, допомагали сформувати  життєві цінності, а також демонстрували різні можливі шляхи їхнього впливу на життя села. Переможці цієї гри отримали путівки на Азовське море. Одним із спонсорів поїздки став Благодійний фонд мецената Людмили Русаліної «Разом».

– Усього ми відправили на оздоровлення 10 дітей із села Подільське. Нас дуже вразила їхня ерудиція, небайдужість до долі свого ж села та величезне бажання розвиватися й бути корисним суспільству, – зазначають представники фонду. – Ми завжди раді підтримати ініціативи, що виховують наших дітей гідними громадянами, які в майбутньому будуватимуть Україну!

Голова села – Артем Кухаренко – говорить, що саме з таких комунікацій між адміністративним ресурсом села та її жителями, особливо – молодими та активними, і випливають потім прагнення до державотворення, закріплюються уміння слухати інших і шукати виходи там, де, на перший погляд здається, що їх немає.

– Це корисно для громади, а для дітей – ще й мотивація і яскравий відпочинок, – наголошує Артем Кухаренко.

Поширити у соцмережах: