Грошову допомогу людям, які страждають від онкозахворювань, надав Благодійний фонд «Разом» протягом останніх двох тижнів. Так на лікування та медичні препарати отримали чотири жителі Черкащини. Звернення щодо допомоги надійшли до благодійної установи від рідних та небайдужих осіб.

– Щораз як отримуємо чергову заявку про допомогу, розуміємо, у наскільки непростих ситуаціях опиняються люди через хвороби та безгрошів’я. Водночас розуміємо, що охопити всіх ми не можемо, проте й стояти осторонь теж. Тому до пріоритетних напрямків підтримки дітей, малозабезпечених груп населення та дітлахів з інвалідністю додали й підтримку онкохворих осіб, тому що разом і зі страшними хворобами боротися легше, – коментує фахівець Благодійного фонду «Разом» Ольга Хухрєва.

Нагадаємо, на початку липня 6 осіб – жителі Золотоніського району (с. Хвильово-Сорочин, Бубнівська Слобідка, Броварки, Зорівка та м. Золотоноша), які опинилися в складних життєвих обставинах, – уже отримали грошову допомогу від Благодійного фонду «Разом». Нині на розгляді у фонді понад 10 звернень для фінансової допомоги особам, яким вона необхідна для боротьби з хворобами.

Поширити у соцмережах: