Жителі Золотоніського району (с. Хвильово-Сорочин, Бубнівська Слобідка, Броварки, Зорівка та м. Золотоноша), які опинилися в складних життєвих обставинах, отримали грошову допомогу від Благодійного фонду «Разом». Раніше – їхні рідні зверталися до фонду за підтримкою та пошуком фінансів для лікування. Так цього разу допомогу отримали 6 осіб.

– Хто після складної операції – для реабілітації, хто – на ліки від тяжкої хвороби, хто – просто на те, щоб вистачило сил боротися далі з онкозахворюванням. Усім потрібна підтримка й допомога, а за своїми пріоритетними напрямками діяльності Благодійний фонд «Разом» якраз і має на меті допомагати таким особам, – зазначає представниця фонду Ольга Хухрєва.

Зазначимо, що Благодійний фонд «Разом» уже майже два роки працює на Черкащині, аби спрямовувати свої зусилля на допомогу категорійним верствам населення, дітям-сиротам, інвалідам чи з неблагополучних родин, а також бере участь у культурно-просвітницьких заходах, надає посильну допомогу територіальним центрам надання соціальних послуг. Нині ж на розгляді ще понад 20 звернень для фінансової допомоги особам, яким вона необхідна для боротьби з хворобами.

 

Поширити у соцмережах: