У День захисту дітей, 1 червня 2019 року, в місті Золотоноша дітей та їх батьків вітали безкоштовною цирковою виставою, що відбулася на міській сцені просто неба. Акторські постановки, інтерактивні елементи, акробатичні трюки та жарти клоунів запрошеної циркової команди не залишили байдужими понад 200 відвідувачів заходу. Такий подарунок золотонісцям зробив Благодійний фонд мецената Людмили Русаліної «Разом». Усе – в межах організації безкоштовних циркових вистав для жителів Черкаського, Канівського та Золотоніського районів.

 – Такі вистави організовуємо вже не вперше, адже отримуємо радісний зворотній зв’язок від задоволених глядачів. Особливо тішаться виставами жителі сільської місцевості – там не лише дітки, а й люди похилого віку з цирковими виступами, часом, знайомляться вперше. Цю традицію почали впроваджувати минулої осені, нині продовжили влітку й не збираємося зупинятися надалі, – зауважує директор Благодійного фонду «Разом» Борис Холоденко.

Торік Благодійний фонд «Разом» провів 14 циркових вистав за участю акторської трупи «Усмішка». Цьогоріч виступами акторів мали змогу потішитися жителі Домантового, Піщаного, Бубнової Слобідки, Драбівців, Благодатного, Деньгів та Канева, а також вистави покажуть у Зорівці, Свидівку, Мошнах, Новодмитрівці та Броварках.

 

Поширити у соцмережах: