У Черкасах відбувся Жіночий форум-2019, на якому зібралися успішні і щасливі, а також небайдужі жінки, аби знайти партнерів та однодумців, поділитися досвідом з іншими, представити власний проект чи обговорити сферу, що турбує, з метою її подальшого розвитку. Організатори заходу стверджують, що
ставили перед собою серйозну мету: показати якісну роботу жінок у всіх сферах життя. Разом нам вдасться досягти мети – удосконалювати себе й покращувати світ навколо! – відзначають організатори заходу. – Поговоримо про бізнес, політику, громадську діяльність та рівновагу, адже ми впливаємо на майбутнє України.

На форумі власним баченням успішної жінки поділилася засновниця Благодійного фонду “Разом”, меценат Людмила Русаліна. “Безперечно, за кожною успішною жінкою стоїть колосальна праця. Нам важче здобувати успіхи у діяльності, громадській активності ніж чоловікам, аджем жінка – не лише кар’єристка, а й мати, берегиня домашнього вогнища. Хочеться, аби не лише благодійники, а й держава підтримувала жінок, які прагнуть стати успішними”, – зазначила Людмила Русаліна.

Поширити у соцмережах: