30 обдарованих дітей із 600 учасників XIII Міжнародного фестивалю-конкурсу «Щасливі долоньки» отримали подарунки та цінні призи від меценатів на заключній святковій церемонії, що відбулася днями у приміщенні Національної Опери України. Нагороди отримали ті учасники, що продемонстрували неабияку майстерність, цілеспрямованість і наполегливість у досягненні результату. Міжнародний фестиваль-конкурс «Щасливі долоньки» відкриває таланти юних українців ось уже 13 років поспіль і щороку – за незмінної підтримки низки партнерів, серед яких – і відома українська меценатка, засновниця Благодійного фонду «Разом» Людмила Русаліна.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь понад 600 дітей, віком від 12 до 16 років з усіх регіонів України. Хлопців на конкурсній основі відбирали в Міністерстві соцполітики напрямками «Освіта», «Культура», «Спорт». Протягом року школярі працювали над собою, відточували свою майстерність і зустрічалися з успішними людьми на курсах, відвідували майстер-класи зірок спорту, культури, науки, таких як MONATIK, Оля Полякова, Яна Клочкова, Ольга Сумська, Олександр Пономарьов, Олександр Педан, Оксана Байрак, Євген Хмара, Олександр Усик, Василь Вірастюк та багатьох інших.

– Місія нашого проекту – допомогти розкрити таланти і здійснити мрії більше дітей зі складними долями з усіх куточків України. За час його існування ми ощасливили 10 500 дітей-сиріт. І я щиро вірю, що допомогли їм визначити життєві пріоритети, що дали їм правильний вектор , щоб повірити в себе, адаптуватися в суспільстві, постійно розвивати здібності, – каже засновниця конкурсу-фестивалю «Щаслівi долонi» Олена Піддубна. – Радує, що в цьому році у нас, як ніколи багато меценатів, що дозволило здійснити найзаповітніші мрії цих діток.

На зібрані благодійні кошти, діти поїдуть на екскурсію до Праги і відвідають виступ скрипаля David Garrett, зможуть відпочити на узбережжі Болгарії, вивчати англійську мову в Великобританії, відвідати Львів, оздоровитися в таборі «Занки» у Угорщині. Крім того, на сцені здійснилися і інші мрії фіналістів. Кожен отримав нагороду, про яку мріяв.

– Я вважаю, дуже важливо показати саме цим діткам, що їх теж дуже люблять, їм неодмінно допоможуть і підтримають в їхніх починаннях, адже багатьох з них нікому в цьому переконати. Не втомлююся повторювати, що діти – наше майбутнє, яке ми можемо і повинні «ліпити» своїми руками! Ці таланти сьогодні – наші завтрашні політики, зірки естради, спортсмени, які представлятимуть нашу країну. Від того, що ми в них закладемо, залежить наше майбутнє, – каже «хрещена мама» благодійних проектів «Щаслівi долонi» , відома меценатка, громадська діячка та засновниця Благодійного фонду «Разом» Людмила Русаліна.
За словами Людмили Русаліної, яка до того ж мама 5 дітей, для всіх дітей дуже важлива увага оточуючих, похвала дорослих і визнання з боку інших успішних дітей. Це неодмінно дає їм натхнення і далі прагнути до успіху і не знижувати планку. Почасти тому серед тих, хто вручав нагороди були зірки естради, меценати, бізнесмени і діти, які досягли успіху.

Людмила Русаліна також вийшла на вручення нагород не одна, а з Софією Русаліною – «Міні-міс Україна 2017», переможницею Національного Фестивалю «Ukrainian Fashion Kids 2019» у номінації «Міні топ-модель України»

– Діти дітям – дуже важливо! Подивившись в очі тих, хто зміг уже домогтися успіху, ті, хто на шляху до успіху тільки зміцняться у вірі в себе, зрозуміють і повірять, що перепон, як і неможливого – немає!, – додала Русаліна .

Поширити у соцмережах: