Запальними танцями, душевною поезією та голосними піснями нещодавно відгриміло свято у селі Деньги. Захід, що відбувся під гаслом «Хай в серці кожної родини, живе любов до України!», присвятили багатодітним родинам, родинам атовців, родинам дітей чорнобильців, Матерям Героїням. На ньому зібрали понад сотню жителів села. Присутні були і сільський голова, і депутат райради, і місцеві бізнесмени. Почесними гостями на святі були засновниця Благодійного фонду «Разом», меценатка Людмила Русаліна та директор фонду Борис Холоденко.

Свято «Хай в серці кожної родини, живе любов до України!» тішило своєю творчістю місцевих жителів і гостей села. Організатори дійства – місцева родина Трибелів.

«Є з усіх одна країна \ Наймиліша нам усім. \ То – прекрасна Україна, \ Нашого народу дім!» – наскрізним лейтмотивом звучали вірші про неньку, рідний дім, дитинство та добрих і щирих українців.  Також діяла виставка-продаж на зібрання коштів для лікування жительці с. Хвиливо-Сорочина Васільєвий Антоніні. На ній зібрали 4 150 грн. Меценат Людмила Русаліна теж зробила внесок своїх коштів на лікування.

– Такі свята, як це, неодноразово нам демонструють згуртованість організаторів неймовірні таланти учасників дійства. Нині на цьому заході ми ще раз переконалися у тому, які ж творчі й розумні наші дітки, яка інтелектуальна й талановита молодь, а їхня підтримка – один із головних напрямків роботи нашого фонду. Тож і долучилися, – зазначає Людмила Володимирівна Русаліна.

Усі категорійні діти отримали солодощі від Благодійного фонду «Разом». А багатодітним сім’ям та Матерям Героїням меценатка вручила подарунки.

Поширити у соцмережах: