Десять тисяч гривень на оновлення оргтехніки в редакції газети «Залотокрай» надав днями Благодійний фонд мецената Людмили Русаліної «Разом». Все – як подарунок до поважного ювілею. Так видання нещодавно гучно відсвяткувало своє 100-ліття в інформаційному просторі Золотоніщини. Урочистості відбулися у міському будинку культури.

Свято розпочали учні другої СШІТ № 2 композицією «Зірка златокраю». Вікторія Щепетна з донечкою Анастасією намагалися віднайти найяскравішу зірку Золотоноші під назвою «Златокрай». Неповторна Алевтина Данчишина, журналіст газети, уособлювала цього дня Златокраянку і стала, фактично, обличчям газети. Вона запросила глядачів помандрувати різними рубриками газети.

Також упродовж свята згадували всі події від історії до сьогодення, від читачів до відомих особистостей, від колишніх працівників до друзів газети, які, до слова, також завітали на свято з добрими словами та подарунками.

– Друкованим засобам масової інформації нині нелегко тримати конкуренцію з електронними та соціальними медіа, тому нам важливо було підтримати газету «Златокрай», адже у неї є постійні читачі старшого віку, поціновувачі в районі, заради яких і працює наполегливо весь колектив. Долучаємося до привітань, бажаємо процвітання і побільше цікавих інформаційних приводів, – відзначила представниця Благодійного фонду «Разом» Ірина Тернова.

Поширити у соцмережах: