Днями на базі ДНЗ «Золотоніський професійний ліцей» відбувалися зональні XV Юнацькі спортивні ігри з баскетболу серед учнів закладів професійно-технічної освіти Черкаської області. У змаганнях взяли участь команди юнаків і дівчат Канівщини, Золотоніщини, Корсунщини, молодь Ірклієва та Степанців. Їх розподілили на підгрупи, де змагались за право грати у півфіналах та в фінальній частині змагань.

Фінальні ігри проходили дуже напружено. Кожна команда прагнула до перемоги. Зокрема, дівчата прикладали багато зусиль щоб закинути м’яч у кошик. Кожне набране очко – це крок до бажаної сходинки п’єдесталу.

Привітати учасників змагань завітала і представник Благодійного фонду мецената Людмили Русаліної «Разом» Ольга Хухрєва. Вона впевнена, що змагання відбуваються в першу чергу завдяки ентузіазму самих баскетболістів. Незважаючи на складну політичну та економічну ситуацію в країні, не потрібно забувати про розвиток та підтримку спорту.

– Я, насамперед, хочу подякувати саме учасникам змагань, адже це саме завдяки вашому ентузіазму він існує ось уже не перший рік. Без вашого бажання брати участь у змаганнях нічого б не було. Я бачу дуже великий сенс у тому, що ми разом робимо, – підкреслила Ольга Миколаївна. – Коли свої сили, старання, час вільний вкладаємо у якусь спільну справу, яка є досить корисною, як для кожного, так і для всіх разом, ми змінюємо світ на краще.

Баталії завершились перемогою команди ДНЗ «Золотоніський професійний ліцей», яка буде виборювати перемогу вже цієї суботи на обласному рівні. Переможці та призери отримали свої нагороди та солодкі подарунки від Благодійного фонду «РАЗОМ» мецената Людмили Русаліної, який став спонсором цих змагань.

Поширити у соцмережах: