Конкурс краси «Містер та міс ЧНУ» відбувся 21 лютого в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. Захід проводили вп’яте. На цей раз організатори змінили концепцію конкурсу та додали титул «Містер ЧНУ-2019». Цьогоріч за перемогу боролися 22 конкурсанти.

Представили навчально-наукові підрозділи університету студентки та студенти: психологічного факультету, ННІ іноземних мов, ННІ історії та філософії, ННІ інформаційних та освітніх технологій, ННІ економіки і права, ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, ННІ природничих наук, ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва та ННІ української філології та соціальних комунікацій. Учасники дефілювали у вишиваних вбраннях, стилі «Casual», купальниках та у вечірніх сукнях і костюмах.

– Ті, хто взяв участь у конкурсі – це дзеркало тих, хто вболіває за них і прийшов сьогодні на захід. Оскільки в Черкаському національному навчаються 4 тис. дівчат і майже 3 тис. хлопців, переконаний у тому, що якби цю команду змінити на іншу, було б не менш цікаво і яскраво. Я люблю всіх студентів. І ціную кожного з них за креативність, наполегливість, розум і красу, – зазначив ректор ЧНУ ім. Б. Хмельницького Олександр Черевко.

За результатами онлайн-голосування у соцмережі «Facebook» та «Instagram» містером «Глядацьких симпатій 2019» визнали Руслана Дзюбу, а міс – Ольгу Приймачук. Найкрасивішими та найталановитішими, за оцінкою журі, стали шість конкурсантів. Титул другого віце-містера отримав Володимир Бердак, а другої віце-міс – Вікторія Таран. Почесне звання першого віце-містера присудили Владиславу Майору, а першої віце-міс – Анні Бондаренко. Містером ЧНУ цьогоріч став Олексій Джаман та міс – Вікторія Маломуж.

Представник Благодійного фонду «Разом» Ксенія Давидкова  привітала конкурсантів зі святом і побажала їм щастя та внутрішньої краси. А також вручила Юлії Назаренко та Олексію Джаману цінні подарунки. Саме вони, за версією благодійного фонду, стали найкращими.

– Своїми усмішками конкурсанти створили не просто затишний вечір, а теплу, дружню атмосферу, яка залишиться яскравим спогадом надовго у пам’яті мололоді. Ми у благодійному фонді мецената Людмили Русаліної «Разом» вважаємо, що творчий порив, розвиток краси й добра варто підтримувати, тому долучилися подарунками до цього свята, а напередодні заохочували й інші ініціативи студентства, – наголосила Ксенія Давидкова.

Організатором конкурсу стала Студентська рада університету за підтримки ректорату та первинної профспілкової організації ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Поширити у соцмережах: