Учора, у святковий і найромантичніший день року – День святого Валентина, в Золотоноші обирали ідеальну пару міста серед одружених. Для родин, які мають різний подружній стаж (від 3 до 30 років), організували активну й запальну конкурсну програму, що вражала своїм розмаїттям. Організатори заходу перевіряли, як пари вміють розуміти один одного, тобто читати по губам, як знають захоплення та уподобання своїх половинок, як покращити родинні стосунки. До проведення свята долучився і Благодійний фонд мецената Людмили Русаліної «Разом», надавши учасникам-романтикам приємні подарунки.

Гарний настрій глядачам запальними пісенними та хореографічними номерами дарували працівники міського будинку культури. Перемогу у змаганні отримали Олександр та Ніна Коновал, які в шлюбі близько двадцяти років і мають двох чарівних донечок. Переможці попрямували на романтичну вечерю у місцевий кафе-бар.

Від Благодійного фонду «Разом» усі учасники отримали корзини з квітами та смаколиками до святкого столу. У вітальному слові до учасників конкурсу й гостей свята директор Благодійного фонду «Разом» Борис Холоденко побажав кожному кохання не лише у День Валентина, а щодня.

– Нехай в родинах панують світлі та щирі почутття радості, любові, добробуту, – наголосив Борис Холоденко.

 

 

 

Поширити у соцмережах: