Обласний турнір із художньої гімнастики «Зимова чарівниця» відбувся днями у Золотоноші. Спортивні змагання проводять уже втретє, захід зібрав понад 150 молодих спортсменок з усієї Черкащини. Гімнастки демонстрували правильність техніки виконання художніх елементів, рівень складності, а також артистизм і хореографію. Підтримати спортсменок зібралися їхні тренери, батьки, друзі. Також на захід завітали представники Золотоніської міської ради. Не оминули увагою талановитих дітей і представники Благодійного фонду «Разом».

Черкаси на змаганнях представляли: дитяча спортивна школа «Ритм», комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №1, спортивний клуб «Стиль» та обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Олімпія», а Золотоношу – вихованці спортивного клубу «Профіспорт».

За словами представниці Благодійного фонду «Разом» Ольги Хухрєвої, діти продемонстрували неабиякий запал, чудові гімнастичні номери й гідну спортивну підготовку. Боролися юні учасниці «Зимової чарівниці» за медалі. До всього, від Золотоніської міської ради було надано сувенірну продукцію для гімнасток. Благодійний фонд «Разом» мецената Людмили Русаліної потішив учасниць турніру солодкими подарунками і щирою підтримкою на заході.

 

 

 

 

 

– Ми дуже вдячні Благодійному фонду «Разом» за активну участь у різноманітних заходах нашого міста та за завжди приємні й солодкі подарунки їхнім учасникам. Тішимося, що нині меценати висловлюють свою підтримку не лише гучними лозунгами, а й конкретними справами, – коментують у Золотоніській міськраді.

 

 

 

 

 

 

Поширити у соцмережах: