У Золотоноші вчергове відбувся гумористичний, але благодійний проект “Ліга сміху”. Усі кошти із продажу квитків золотонісці спрямували на лікування онкохворих земляків: Наталі Багрової та Михайла Гіщіна.

Благодійний фонд “Разом” та меценат Людмила Русаліна мала особисту зустріч з онкохворою жінкою, на лікування якої золотонісці продовжують збирати кошти. Меценатка надала фінансову допомогу для лікування жінки та закликала не лишатися байдужими і допомагати землячці керівників золотоніських підприємств.

Окрім того, директор благодійного фонду “Разом” мецената Людмили Русаліної, Борис Холоденко мав змогу обирати переможців золотоніського гумористичного шоу, адже цього вечора був запрошений до почесного суддівського крісла. Серед восьми команд, які представили свої гумористичні замальовки на різні теми від побуту до політики, Борис Миколайович вподобав команду “Зважені і щасливі”, до складу якої увійшли чиновники Золотоніської міської ради, які і отрмали бажаний Кубок. Принагідно, вдалося привітати посадовців і з Днем місцевого самоврядування.

“Однак, важливість самого заходу не в тому хто програв або переміг, важливість у тому, що громада згуртовується і допомагає своїм землякам. І наш Фонд також не стоятиме осторонь, ми продовжуємо надавати допомогу мешканцям Золотоноші, які потрапили у скрутні обставини”, – додає директор Фонду

Поширити у соцмережах: