21 листопада 2015 року, найвищою відзнакою Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» було нагороджено президента ГК«Петрус» Людмилу Русаліну.

Людмила Володимирівна – Жінка III тисячоліття. Яка вона? Вона – діяльна, сучасна, освічена, прогресивна особистість, яка зробила значний внесок у розвиток України. Кожна жінка – це цілий світ. Кожна жінка – це унікальне поєднання зовнішньої беззахисності і великої внутрішньої сили. Кожна жінка має повірити у власні можливості, розвивати свій потенціал, реалізовуватись у різноманітних сферах діяльності.

Професіональна, самовіддана, ініціативна, творча – кожна жінка, яка вважає себе такою (і яку вважає за таку її оточення), може стати Жінкою III тисячоліття. Ці жінки творять сучасне та майбутнє нашої країни. Вони варті того, щоб їхні успіхи були зразком і стимулом для інших. Наші сучасниці підкорюють час і роблять неможливе реальністю. Саме для них започатковано Всеукраїнську Премію “Жінка III тисячоліття”.

VIII Церемонія нагородження Всеукраїнської премії “Жінка III тисячоліття” відбулася в Київському національному академічному театрі Оперети.

Поширити у соцмережах: