Благодійниця Людмила Русаліна відвідала Канівську школу №1 та подарувала солодкі ласощі учням перших класів.

Третього вересня у Канівській школі №1 вперше сіли за парти 47 першокласників. У цей день найменші школярі отримали безліч побажань – добре навчатися, не втрачати спраги до нових знань і умінь, поважати своїх вчителів, рости здоровими, спортивними, дружити, розвивати свої таланти. Естафету святкового настрою першачкам передали старшокласники, які завели їх до школи й вручили повітряні кульки, батьки благословили своїх дітей на навчання й віддали їх у надійні руки перших вчительок. Не обійшлося свято першого дзвоника й без поважних гостей – до школи завітала відома меценатка, голова декількох благодійних фондів, бізнес-леді й матір п’ятьох дітей Людмила Русаліна, яка привітала учнів, вчителів і батьків школярів із початком нового навчального року.

Радісно оголосив про початок нового навчального року шкільний дзвоник, і школа наповнилася безліччю дзвінких дитячих голосів. Для першокласників свято продовжилося у класах – там Людмила Русаліна вручила кожному з них солодкі подарунки виробництва власної кондитерської фабрики та ще раз побажала дітлахам здоров’я й успіхів у навчанні, вчителям – натхнення, а батькам – терпіння й радості від досягнень дітей. Класні керівники перших класів отримали в подарунок від Людмили Русаліної набори необхідного для навчання канцелярського приладдя.

– Я – мама п’ятьох дітей і мені дуже знайомі переживання батьків, чиї діти вперше переступають поріг школи. Початок навчання й перше вересня закарбовуються в пам’яті дітлахів на усе життя, а від того, наскільки успішним буде їхнє навчання у школі, залежить майбутнє дітей. Саме тому мені захотілося привітати першокласників із цим знаменним днем у їхньому житті й подарувати ласощі, які вони так люблять, – сказала Людмила Русаліна.

Найближчим часом меценатка пообіцяла провести для школярів екскурсію на кондитерську фабрику в Черкасах, аби діти на власні очі побачили, як виготовляють ласощі.

Поширити у соцмережах: