Українська молодь – талановита і розумна, щиро цікавиться актуальними проблемами суспільства, береже історичну пам’ять і культурну спадщину, шанує героїв та від щирого серця допомагає ближнім, дбає про охорону довкілля та впевнено крокує у європейське майбутнє. Це і словом, і добрими справами яскраво продемонстрували юні учасники VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок».

17 травня 2017 року у Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VІІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок». У рамках церемонії нагородження пройшла виставка кращих робіт і концерт за участю студентів Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. Захід відбувся за підтримки Українського фонду культури і Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра, Київського університету імені Бориса Грінченка, міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл», громадської організації  «Громадянський форум суспільної етики» та мецената Людмили Русаліної.

«Я рада підтримати конкурс із промовистою назвою «Моральний вчинок», який закладає для юних українців міцний фундамент людяності, любові до Рідного Краю, прагнення до знань і якісних змін у суспільстві. Завдяки цьому конкурсу діти мають можливість проявити свої таланти, втілити свої ідеї, навчитися йти до своєї мети та перемагати!», – переконана Людмила Русаліна, Президент Фонду науково-технічного розвитку України ім. В.С. Михалевича.

Конкурс було засновано у 2010 році Асоціацією українських правників, з кожним роком на нього відгукується все більше учнів і педагогів, що свідчить зростання популярності і широкий резонанс у суспільстві. Головна ідея Конкурсу – популяризація духовних і моральних надбань, моральний саморозвиток особистості, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів. На підсумковий розгляд журі цього року було представлено 529 творчих звітів, присвячених охороні довкілля, збереженню давніх традицій і ремесел українського народу, допомозі дітям з обмеженими можливостями, воїнам АТО, людям похилого віку, а також відповідальному ставлення до історії рідного краю. Всього у конкурсі взяли участь понад 8000 творчих робіт, майже мільйон школярів і студентів, а також вчителів і викладачів із різних областей України.

В кожній віковій категорії переможці Конкурсу та керівники проектів були нагороджені Дипломами Асоціації українських правників та Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, Подяками, подарунками організаторів і партнерів Конкурсу.

Поширити у соцмережах: