18 грудня у святковий вечір напередодні Дня Миколая у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику відбувся благодійний творчий захід «Із Великої Лаврської дзвіниці на Схід України», що розпочав соціально-культурний проект «Місія Святого Миколая».

Меценатом заходу виступила Президент групи компаній «Петрус» Людмила Русаліна, а генеральним партнером стала ТМ «Домашнє Свято», забезпечивши всіх дітей солодкими подарунками.

Меценат Людмила Русаліна: «Дуже хочеться у ці чудові дні ділитися тим, чим ми можемо, з тими, хто цього потребує. Зараз усі ми розуміємо, важкі часи в нашій країні. Я вважаю, що кожен, хто має можливість допомогти, той із задоволенням це має робити: ділитися своєю любов’ю, увагою і подарунком. Тому я приєдналася до цього чудового свята і від щирого серця хочу побажати усім в нашій країні миру, процвітання, любові та підтримувати один одного. Навчитися не тільки брати, але і давати».

«Місія Святого Миколая» розпочалася з яскравої мистецької програми, яку для гостей і учасників вечора підготували вихованці колективів з Києва і різних регіонів України: ансамбль народного танцю «Усмішка сонця» київської гімназії №59, миколаївський народний художній колектив студії естрадного вокалу «Сузір’я». На заході також було відкрито виставку малюнків дошкільнят з прифронтової зони. Після завершення концертної програми малюків чекав солодкий стіл і гостинці від Святого Миколая, який мешкає у своїй Резиденції Великої Лаврської Дзвіниці.

Подарунки від Святого Миколая також помандрували до дитячої музичної школи у м. Мирноград Донецької області, дітям кримських татар-переселенців з Криму, до комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат II-III ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради, а також дітям через Луганську обласну організацію інвалідів України.

У кожній українській родині має бути справжнє домашнє свято!

Поширити у соцмережах: