ПОЛОЖЕННЯ про проведення конкурсу авторських малюнків « Новорічні свята – мої сімейні традиції»

І. Загальні положення

1. Це Положення визначає порядок проведення обласного конкурсу малюнків «Новорічні свята – мої сімейні традиції». Конкурс започаткований Благодійним фондом «РАЗОМ» Людмили Русаліної.

2. Конкурс проходить на території України з 3 грудня по 26 грудня 2021 року.

4. Конкурс планується проводитись щороку на добровільних засадах і є відкритим для мешканців Черкаської області віком від 3 до 18 років включно.

5. Конкурс проводиться з метою популяризації та пропагування сімейних традицій святкування новорічних свят, виховання любові до цінностей сім’ї, розвитку творчого мистецтва, серед дітей та надання їм можливості реалізації власних здібностей.

6. Основними завданнями Конкурсу є: – пошук і підтримка обдарованої молоді; – сприяння професійному самовизначенню молоді; – задовільнення потреб молоді у творчій самореалізації; – пропагування сімейних цінностей.

7. Конкурс надає можливість представити авторські роботи на національному рівні в мережі інтеренет (сторінка фейсбук та сайті БФ «РАЗОМ» Людмили Русаліної) організаторами.

8. Переможці отримають призову винагороду: 1 місце – 1500 грн. (одна тисяча п’ятсот гривень нуль копійок).; 2 місце – 1000 грн. (одна тисяча гривень нуль копійок); 3 місце – 500 грн. (п’ятсот гривень нуль копійок)

8.1. Кращі 20 призерів актуальних робіт на розсуд організаторів будуть заохочені солодкими подарунками від організаторів.

9. Інформація про проведення Конкурсу розміщується на офіційному веб-сайті та сторінці фейсбук, інстаграм БФ «РАЗОМ» Людмили Русаліної Сайт: http://fondrazom.org Фейсбук: https://www.facebook.com/fondrazom.org Інстаграм: https://www.instagram.com/fondrazom

10. Під час проведення Конкурсу обробка персональних даних учасників здійснюється з урахуванням вимог Закону України «Про захист персональних даних».

ІІ. Учасники конкурсу

1. Учасником Конкурсу може стати будь-яка дитина віком від 3 до 18 років, яка мешкає у Черкаській області.

2. Кожен учасник може подати для участі в Конкурсі не більше 1 роботи.

3. При поданні Конкурсної роботи, учасники зобов’язуються попередньо погодити свою участь у Конкурсі зі своїми законними представниками.

4. Організаційний комітет та Організатори вважають, що конкурсанти та їх законні представники, направивши конкурсну роботу та заявку на електронну адресу організатора Конкурсу, дають свою згоду на обробку, збір та розповсюдження відповідної інформації, в тому числі персональних даних, погоджуються на безоплатну демонстрацію конкурсних робіт, розміщення конкурсних робіт у мережі Інтернет та ЗМІ; ознайомлені з цим Положенням та погоджуються з його умовами та визнають результати Конкурсу.

5. Учасники Конкурсу зобов’язані дотримуватись вимог цього Положення та умов Конкурсу.

ІІІ. Порядок подання та вимоги до конкурсних робіт

1. На Конкурс подаються індивідуально підготовлені конкурсні роботи. Роботи повинні бути пов’язані з загальною тематикою Конкурсу.

2. У конкурсних роботах має бути зображено тематику сімейних новорічних традицій, які підтримуються роками в їхніх сім’ях, родинах.

3. Авторами конкурсних робіт можуть були лише діти віком від 3 до 18 років, які мешкають на території Черкаської області.

4. Конкурсні роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб. У разі виявлення плагіату на будь-якому етапі конкурсу, за вмотивованим рішенням Організаційного комітету роботу буде вилучено з участі в Конкурсі, а учасника – дискваліфіковано. Відповідальність за порушення авторських прав несе учасник Конкурсу та його законний представник.

5. Конкурсні роботи повинні бути виконані в довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, авторська техніка) на форматі А4.

6. Конкурсна робота (у відсканованому форматі, JPEG) разом із заявкою в тілі листа зазначити (посилання на автора роботи в мережі фейсбук (за наявності), прізвище, ім’я та по батькові конкурсанта, дати народження, контактного телефону, електронної адреси, місця проживання, контактної інформації законних представників, назви конкурсної роботи та короткого (1-2 речення) описання зображеного на малюнку) подається до Організаційного комітету, шляхом направлення відповідного листа на електрону адресу: razomfond@gmail.com (обов’язково зазначити в темі листа – «Новорічні свята – мої сімейні традиції»).

7. На роботі автор повинен зазначити: назву роботи, прізвище, ім’я, вік, населений пункт учасника конкурсу.

8. Надіслані на будь-які інші поштові адреси чи у будь-який інший спосіб роботи, що попередньо не узгоджений з організаторами конкурсу, прийматися НЕ будуть.

9. На всі конкурсні роботи, які беруть участь у Конкурсі, рецензії (відгуки) на них не видаються.

IV. Порядок і строки проведення конкурсу.

Обласний конкурс малюнків проводиться у 5 етапів:

1-й етап – з 3 грудня по 26 грудня 2021 року написання учасниками авторської роботи та відправлення на ел.-пошту: razomfond@gmail.com організаторам конкурсу.

2-й етап – розміщення організаторами робіт учасників (по мірі їх надходження), в мережі інтернет на офіційних сторінках БФ «РАЗОМ» Людмили Русаліної для відкритого конкурсу;

3-й етап – 17 січня 2022 року визначення трьох фіналістів конкурсу та 20 найкращих робіт;

4-й етап – не пізніше 20 лютого 2022 року – нагородження. 5-й етап – не пізніше 25 січня 2022 року – відправлення робіт учасників на Схід Україну в зону проведення ООС.

V. Визначення та нагородження переможців і призерів Конкурсу

1. Переможеців Конкурсу буде визначено шляхом відкритого голосування на офіційній сторінці у фейсбук БФ «РАЗОМ» Людмили Русаліної ( https://www.facebook.com/fondrazom.org ), шляхом підрахунків набраних вподобань.

2. Проголосувати можна уподобанням (лайк), тому з моменту розміщення робіт, учасники можуть спонукати шанувальників активно ставити лайки, коментарі та репости роботам, які найбільше сподобались.

3. Переможцем вважатиметься той учасник конкурсу, який збере найбільшу кількість лайків від інших користувачів.

4. Переможці нагороджуються призовою грошовою винагородою за зайняті (1, 2, та 3 місце).

5. Кращі 20 призерів актуальних робіт будуть визначені на розсуд організаторів та заохочені солодкими подарунками.

6. Переможці та призери будуть попередньо повідомлені про час і місце нагородження.

7. За вмотивованим рішенням організаторів конкурсу, нагородження може відбуватися у доступних форматах, враховуючи санітарно-епідеміологічну ситуацію у державі. VІ. Фінансові умови Витрати на організацію та проведення Конкурсу здійснюються за рахунок організаторів конкурсу авторських малюнків Благодійним фондом «РАЗОМ» Людмили Русаліної.

Поширити у соцмережах: