Золотоніська молодь може і вміє розважатися, прибираючи та роблячи наше місто чистішим. Це довели представники Молодіжного клубу журналістики та їхня наставниця Оксана Черв’якова. 1 квітня активні юнаки та дівчата організували масштабну толоку довкола районного Будинку культури. Вибір не випадковий, адже саме в цьому приміщенні для них нещодавно облаштували молодіжний простір.

Прибирали та чепурили місто учасники під акомпанемент веселої музики, а також купи смаколиків і напоїв. В цьому питанні стимулювати молодь взялися благодійний фонд “Разом”, ТОВ “ФесУкр” (ТМ “Maccofee”), а також депутат міської ради Андрій Штанько.

Подібна ініціатива надійшла від місцевої влади. За словами заступниці міського голови Мар’яни Ніщенко, Молодіжний клуб журналістики залюбки прийняв пропозицію і обрав цю ділянку Меморіального парку, позаяк вікна їхнього приміщення саме сюди.

– Ні для кого не секрет, що сучасна молодь зараз звикла сидіти в ґаджетах. Дуже важко навіть витягти бодай когось на вулицю на вулицю. А на прибирання, так тим паче. Але ми знайшли вихід і запропонували нашій молоді не просто прибирання, але веселе спілкування. Коли друзі поряд і роблять щось корисне для свого міста – це головне, – коментує подію посадовиця.

Поширити у соцмережах: