Разом  з груднем на Черкащину приходить диво. П’ятий рік поспіль в Чигирині відбувається казкове дійство – Фестиваль Святого Миколая, чарівна подія для маленьких і дорослих мрійників. Вп’яте фінансовим партнером заходу став Благодійний фонд “Разом” та Людмила Русаліна.  Свято почалось зі святкової ходи на чолі з духовим оркестром з Оршанця. Чарівні Янголи супроводжували учасників ходи.

Дива продовжувалися! І вже за кілька хвилин, всі разом чигиринці та гості фестивалю встановили Всеукраїнський рекорд, виконавши пісню “Ой, хто, хто Миколая любить” злившись в хор у понад 1200 голосів!!!! Ми змогли побити Рекорд України, який до цього було встановлено у місті Миколаїв! Ця зворушлива мить єднання і духовного піднесення запам’ятається усім учасникам свята, які приїхали з багатьох міст і сіл України.
Традиційний конкурс міні-мюзиклів духовної пісні «Мелодія дива» вразив великою кількістю талановитих учасників з різних куточків України. Оригінальністю відзначилися колективи Чигиринського району.

Родзинкою Фестивалю став конкурс “Коронована Українка”, який  вперше вирішили провести організатори, і не помилилися. Красою учасниць – справжніх українок в традиційних хустках були зачаровані всі присутні. Переможниця конкурсу витончена красуня Марина Владикіна, яка не тільки оригінально вив’язала хустку, а й створила довершений образ.

Переможці і учасники конкурсів отримали подарунки і відзнаки, люб’язно надані справжніми дивотворцями – спонсорами фестивалю, в їх числі торгова марка “Світ ласощів”. Атракціони, вулична торгівля, різноманітні майстер-класи, «Бешкетівка» з рухливими іграми –  все працювало для створення справді святкового настрою гостей заходу.

Дивовижні майстер-класи весь день проводили  місцеві майстрині. Головною  подією Фестивалю безумовно є зустріч дітей зі Святим Миколаєм у його казковій резиденції, де їх зустрічали веселі помічники чарівника. Величності заходу надавала і присутність студентів – семінаристів,  які вчили гостей співати святкових пісень і прославляти Миколая.

Всі діти були чемні, тому ніхто не залишився без подарунка.
Фінальним, яскравим акордом став виступ групи “Сварожичі”, які подарували гостям яскраві і незабутні враження від неперевершеного фаєр-шоу.
Фестиваль Святого Миколая завершився. Схвальні відгуки гостей і щасливі усмішки дітей свідчать про те, що свято вдалося, завдяки гідній організації і злагодженій роботі усіх учасників.

 

Поширити у соцмережах: