Відома телеведуча Леся Нікітюк знімає “найсмішніше та водночас найзворушливіше тревел-шоу про Україну та українців “Le Маршрутка”. Об’їхавши півсвіту, Леся нарешті відправилась у подорож рідною країною на власній маршрутці.

Вона побуває у маловідомих, але неймовірно прекрасних куточках нашої батьківщини, а пасажирами її маршрутки стануть українці з незвичайними історіями.

У першому випуску ведуча побувала і на Черкащині. ЇЇ вразила чигиринська Орбіта, Кременчуцьке водосховище, село Панське, що розташоване на дамбі і, з її слів, певне, найбільше в Україні, творча Золотоноша. молодіжний простір в Золотоноші почав функціонувати нещодавно.

До розбудови такого незвичайного місця концентрації молоді долучився і БФ “Разом”. Борис Холоденко, директор фонду говорить, що таке місце надихає на творчість талановиту молодь міста. Тут вони проводять майстер-класи, тематичні вечори, клуби за інтересами. “Приємно, що і наш фонд зміг долучитися до покращення умов простору. Меценатка Людмила Русаліна подарувала центру кондиціонер, надала кошти на фарбу”, – говорить Борис Миколайович

Поширити у соцмережах: