У Черкаській школі-інтернат № 16 відбулося свято Останнього дзвоника. Тут навчаються діти із особливими потребами, чимало з них – з вадами зору. такі діти, звісно, не можуть оволодівати наукою легко, для їх навчання необхідні спеціальні посібники та макети.

Макети для незрячих передали на святі студенти і викладачі Черкаського державного технологічного університету учням спеціалізованої школи-інтернату № 16. Дві об’ємні конструкції мосту через дамбу та зрізу шару земної кори виготовляли упродовж 3-ьох місяців. Завершили роботу завчасно, аби зробити подарунок дітям до останнього дзвінка.

Благодійний фонд “Разом” мецената Людмили Русаліної став фінансовим партнером проекту. За словами директора фонду Бориса Холоденка “Благодійний фонд націлений підтримувати дітей з сообливими потребами. Сьогодні профінансувавши цей проект, ми зробили велику справу, адже діти зможуть вивчати загальні шкільні предмети, не відчуваючи себе “білими воронами”. Упевнені, що такий подарунок до свята не лише цікавий, а й корисний для учнів. Із задоволенням допомагатимемо таким учням і надалі”

Поширити у соцмережах: