Захід, що об’єднав юних моделей і дизайнерів, учасників театрів мод, а також гуру фешн-індустрії, відбувся нещодавно в Києві. Так відгримів IV Всеукраїнський дитячий фестиваль «UKRAINIAN FASHION KIDS», що пройшов за сприяння й підтримки Благодійного фонду «Разом».

Щороку програма фестивалю присвячена певній тематиці. Цьогоріч тема заходу – «Fruits Carnival». Модні тенденції сезону весна/літо-2019 диктують яскраві соковиті кольори, тому ця тема була вибрана не випадково. Розкрили її не лише в унікальному дизайні подіуму, але і в авторській колекції «Fruit Collection», яку представляли учасники Фестивалю.

 

 

Сам Ukrainian Fashion Kids Festival – це можливість для юних моделей підкорити подіум у колекціях відомих брендів, а юним дизайнерам отримати оцінку і поради від професіоналів: редакторів модних журналів, телеведучих, відомих моделей, стилістів і блогерів. За результатами фесту, кращі юні дизайнери, топ-моделі й театри мод представлять потім Україну на Міжнародному фешн-шоу «World Fashion Kids 2019» в Італії з 23 по 28 червня.

 

 

– Благодійному фонду “Разом” дуже важливо підтримувати такі заходи, де наші юні таланти мають змогу розкрити себе, спробувати щось нове й незвичне, або ж навіть продемонструвати нам, дорослим, свій погляд на моду й довколишній світ, – зазначає відома українська меценатка, засновниця благодійного фонду Людмила Русаліна.

 

 

Учасники Фестивалю отримали солодкі подарунки від ТМ «Домашнє Свято», м’які Іграшки від японського бренду MINISO, ювелірні прикраси від «Kimberli», сертифікати від фото-студії PANDORA, косметику від BES і Eftalia Nikon, а так же lifestyle-аксесуари від бренду OLENA REDKO . Всього у фестивалі визначили понад 20 переможців.

Поширити у соцмережах: