Новий формат зустрічей, обміну досвідом, думками й ідеями для вчителів різних регіонів України відкрили днями у Золотоноші. Саме так яскраво й незвично днями відбувся mini-EbCamp Zolotonosha 2019. На заході проводили тренінги, різноманітні дискусії та групові заняття. Долучилися до mini-EbCamp Zolotonosha 2019 фахівці різних сфер. Підтримав проведення навчання для вчителів Черкаської області та України і Благодійний фонд Людмили Русаліної “Разом”.

– Захід проходив на базі нашої школи СШІТ #2. Для нас це новий досвід, але дуже креативний і цікавий досвід, учителі були весь час у хорошому настрої, від чого й робота просувалася швидше та ефективніше. Навчилися багато чому, аби передали якнайкраще для дітлахів, – говорить директорка школи Олена Вертипорох. – Окремо хочу подякувати благодійному фонду “Разом” за підтримку не лише визначених категорій осіб, а й розширення своєї діяльності й на культурні й освітні сфери регіону!

У фонді ж відзначають, що такі заходи, насамперед, важливо підтримувати, аби давати вчителям – тим, хто передає свої знання дітям і виховує майбутнє нації – можливість поглянути на вчительські будні під іншим кутом, розкрити свої приховані таланти й просто розвиватися як творчо, так і професійно.

Поширити у соцмережах: