Фестиваль гумору «Ліга Сміху», що днями відбувався в Одесі, вдалося відвідати і команді гумористів «КАЧ» (клуб анонімних чиновників) із Золотоноші. У групу золотоніських гумористів увійшли найкреативніші гравці місцевої Ліги, вони ж вирізнялися поважним віком та цікавим форматом гумору серед усіх 220 команд, що взяли участь у святі гумору.

Поїхати на фестиваль «Ліга Сміху» золотоніській команді вдалося за підтримки депутата облради Віктора Полозова, директора ремонтно-механічного заводу Станіслава Лимаря та фінансової допомоги Благодійного фонду «Разом» мецената Людмили Русаліної. Фонд узяв на себе забезпечення проживання учасників команди протягом усього фестивалю.

– У своїй щоденній роботі нам трапляються різні ситуації та непрості долі людей. Саме тому ми завжди підтримуємо фестивалі творчості, мистецькі заходи чи такі-от свята, що дарують світло й усмішки тим, хто через свої негаразди, можливо, не встигає усміхатися або не може, – зазначають у фонді.

Упродовж фестивальних днів відбувалися і майстер-класи від акторів студії “Квартал 95”, інтелектуальні та розважальні ігри “Що? Де? Коли?”, “Голос сміху”, “Найкраща пара” тощо. Організатори відзначили команду «КАЧ» за наполегливість, цікавий гумор і наголосили, що Золотоноша має всі шанси створити такий захід для інших команд гумористів і у себе.

Поширити у соцмережах: